Skip to content

Állapotfelmérés, függőség kezelés, elterelés


Szolgáltatások

Állapotfelmérés:

Átfogó feltérképezés, amely segíti a hozzám fordulókat, egy teljes képet kapni addiktológiai-, egészségügyi-, és szociális állapotáról. Az állapotfelmérés segíti a további közös munkánkat, megkönnyíti a célok stratégiák megtervezését, a problémák és lehetőségek pontos meghatározását.

Egyéni esetkezelés:

Az egyéni esetkezelés során azonnal használható ötleteket, példákat, stratégiákat vihetsz haza. Az egyéni esetkezelés egy intenzív konzultációs sorozat, ahol nemcsak tanácsokat kapsz, hanem lemegyünk a mélyebb szintekre: egészen az alapokig, ahol közösen megtervezzük számodra a célokat, a megoldást, az ide vezető leghatékonyabb stratégiákat.

Egyéni és csoportos konzultáció hozzátartozókkal:

A szenvedélybeteg közvetlen környezete, a család, barátok, munkatársak, sokszor sérüléseket szenvednek el az érintett függősége miatt. A felépülési folyamathoz nagyon fontosnak tartom, a hozzátartozókkal végzett közös munkát, akik a szenvedélybeteggel együtt változnak a felépülési folyamatban az elért eredmények megtartása miatt. Az a tapasztalatom, hogy ha a család nem együttműködő, az nagyon megnehezíti a munkát és visszarendezi a felépülő klienst. Ha úgy érzed, hogy a környezetedben lévő szenvedélybeteg hozzátartozód, barátod kihatással van az életedre és szeretnél neki segíteni, vagy beszélni valakivel a problémáról, és megérteni az odavezető okokat: fordulj hozzám bizalommal!

Cégeknek, iskoláknak: egyéni prevenciós előadások, addiktológiai előadások, saját, egyedi-, és személyre szabott program szerint, ebben az esetben az ár megbeszélés szerinti.

Elterelés:

Munkahelyed van és nem tudsz kéthetente eljárni a csoportos alkalmakra? Külföldön dolgozol? Szeretnéd, ha egyénre szabva, csak te lennél az elterelés fókuszában? Hívj bátran, és mindenre találunk megoldást! 30/678-8598

Ha kábítószer van nálad és elkapnak, …

… az Magyarországon bűncselekménynek számít és az illegális kábítószerek megszerzése, tartása, termesztése, előállítása, behozatala, kivitele alapesetben 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

De általában, amikor elkapnak, csekély mennyiségű kábítószer van nálad, ezért ilyen esetekben a büntetés felső határa már „csak” 2 év.

Ez a két év sem rövid idő, ezért fontos tudnod, hogy a fenti fenyegetettségtől függetlenül a magyar szabályozás ismeri az „elterelés” intézményét! Ez azt jelenti, hogy ha csekély mennyiségű, saját célra tartott, vagy termesztett kábítószerrel kapnak el – tehát nem akartad eladni, vagy átadni valakinek, – úgy mentesülhetsz a büntetés alól, ha az elsőfokú ítélet meghozataláig okirattal igazolod, hogy legalább 6 hónapig folyamatosan – az állapotodnak megfelelő – kezelésben részesültél, részt vettél, egy elterelést végző helyen.

Nálam hivatalosan meg tudod csinálni az elterelést, amiről a végén megkapod, a jogszabályoknak megfelelő igazolást.

Az elterelés ára: 12 x 60 perces konzultáció, 9000Ft alkalmanként

További kezelések és konzultációk árait itt találhatod.

Függőség kezelése, van segítség, kigyógyulhatsz!